Inför: Skiljebo vs HuFF

26 SEP 2020 09:35
Klockan 15:00 spelar HuFF borta mot Skiljebo. HuFF spelade senast mot Strand i DM-semifinal där man till slut vann med 5-1. Matchen ser ni såklart på HelaHälsingland.
  • Uppdaterad: 26 SEP 2020 09:35

Hudiksvalls FF leder serien, men det är extremt jämnt i täten. Skiljebo ligger på ett fjärde plats med endast fyra poäng bakom HuFF. Senast kommer Skiljebo från en 1-2 vinst borta mot Gamla Uppsala.

Hudiksvall har haft riktigt tuffa bortamatcher när det kommer till väder. Under de första tre borta matcherna var det ca. 30 grader och man var tvungen att ha vattenpauser. Under dagens match blir det förmodligen mer syre i luften.

Trots mycket matchning så åker HuFF med fräscha och pigga spelare som kommer kriga in i det sista. Och frukta inte om det blir ett underläge, då HuFF har lyckats vänt alla matcher där de hamnat i underläge, förutom mot Enköping.

Matchstart 15:00 och här ser ni matchen live på helahälsingland.se: https://www.helahalsingland.se/artikel/live-tv-14-55-toppmote-nar-skiljebo-sk-tar-emot-hudiksvalls-ff-se-matchen-har

Skribent: Magnus Lampert