Hoppa till sidans innehåll

Kryss hemma mot Boden, 1-1 (1-1)

13 MAJ 2013 21:23
Vi lyckades inte att vinna lördagens match mot Boden.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi startar matchen på ett bra sätt, ser pigga ut och tar initiativet.

Det ger resultat ganska omgående då Mehmed hittar Pelle med en diagonal genomskärare och fri med målvakten placerar Pelle in bollen med vänstern.

Sedan börjar vi återigen tappa mycket boll och till följd av det får vi ett långt lag och både vårt anfalls- och försvarsspel blir lidande.

En halvtimme in i matchen får Boden en frispark, dom flyttar upp mycket folk och lyfter in bollen och lyckas nicka in kvitteringen. I slutet av halvleken får en Bodenspelare en kalasträff på ett långskott men Niclas kan rädda och tar själv hand om returen.

Matchbilden är sig lik i andra halvlek. Inget av lagen är bra men det är vi som skakar fram några chanser för att kunna göra mål. I början av halvleken är Brolin framme, Pelle får ett halvt friläge men skottet sitter i burgaveln, Våfflan är uppe och oroar med sitt huvudspel och Pelle får ett läge för vinkelskott men målvakten räddar.
Så när matchen närmar sig sitt slut känns det som om vi har haft fler lägen att avgöra även om spelet inte fungerat. Då smäller det till i min 90, Boden skickar in en långboll i vårt straffområde och efter lite flipperspel får deras spelare fritt halvvolleyläge 5 meter från mål. Alla räknar in ett Bodenmål men Niclas vill annorlunda och gör en reflexräddning.
Spelet böljar och i min 92 får vi ett 3vs2 läge som slutar med att Brolin får ett friläge men Bodens målvakt kommer ut och räddar avslutet. 
Ena sekunden är man tacksam för en poäng och i nästa är man missnöjd igen, så
ett oavgjort resultat är kanske logiskt.
Startelvan: Niclas, Philip, Thomas, Christoffer, Victor, Joel, Ludde, Sigge, Mehmed, Jesper, Pelle
Ersättare: Gustaf, Wille, Rahm(75), Brolin(45), Petter, Jonte, Ante(60)
Skribent: Henrik
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: This is a mailto link

Se all info