Kryss i Boden, 1-1

23 APR 2016 16:38

Kryss i tuffa bortamatchen mot Boden 1-1 (1-0).
Efter en mindre bra match förra helgen så var det ett taggat hemmalag som väntade i en av de tuffaste bortamatcherna i serien.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Boden pressade högt och spelade tufft och vi hade problem att få igång något konstruktivt.
Boden hade det mesta och gör också 1-0 på ett skott som styrs på en bodenspelare och in. Rättvist sett till hur det såg ut.
I andra halvlek får Boden betala för sitt ibland huvudlösa närkampsspel. Deras spelare drar på sig sin andra varning tidigt. Med en man mindre flyttar Boden ner och stänger ytor. Vi försöker skapa chanser men det stämde inte riktigt idag.
Cihan får ett läge snett inåt bakåt som smiter förbi första stolpen. Annars har vi svårt. Som tur är så får vi ett mål när Chrille slår ett inlägg mot Cihan på bortre stolpen som studsar hela vägen in i mål. Efter det händer inte mycket. Vi försöker, Boden försvarar och matchen tar slut.
En bra poäng mot ett bra lag när spelet inte stämde.

Startelva: Niclas, Dahlström, Chippen, Wille, Jonas, Danne, Haris, Johan, Pelle, Cihan, Chrille.
Ersättare: Rasmus, Ante, Petter (65), Kion (55), Fredde, Rabii (15).

Skribent: Henrik Åhnstrand