Kryss mot Härnösand

26 JUN 2017 13:38
Torsdagskvällens chans att haka på 1:a-platsen i serien uteblev då resultatet skrevs till 1-1 mot Härnösands FF.
  • Skapad: 26 JUN 2017 13:38

Cihan inledde målskyttet i den 42:a matchminuten sedan Chrille Lindber fått en boll i djupled och sprang sig fri på högerkanten, en hård bra passning rakt in i straffområdet gjorde att den förstnämnde enkelt kunde sätta sitt 9:e mål för säsongen.

Den andra halvleken blev stundtals chansfattig och vi får inte riktigt till vårt spel. Härnösand kvitterar i mitten på halvleken och vi försöker trycka på för ett ledningsmål men skapar inte tillräckligt farliga lägen.

En match är kvar av vårsäsongen och den spelas på fredag nere i Valbo på Åbyvallen. Hoppas vi ses där!

Larsson -
Karlsson, Wallin, Ericson, Persson (46') -
Åkerlund (75'), Camo, Eliasson -
Lindberg, Sener, King (86')