Legendmatch på lördag

21 APR 2020 13:52
Lördagen den 25 april kommer vi spela den tredje och kanske sista fiktiva matchen för denna säsong då ett lag bestående av gamla Hudiksvalls ABK-spelare ska möta nutidens Hudiksvalls FF.
  • Uppdaterad: 21 APR 2020 13:52

Under ekonomiskt krävande tider fortsätter vi att göra vad vi kan för att få mynten att trilla in till föreningen.
   Vi har under de senaste tre veckorna via Twitter "liverapporterat" från fiktiva matcher där Twitter-publiken går in med entrépengen och även kan använda sig av den fiktiva kiosken, som bjuder på sällan skådad försäljning.
   Vi har hittills kommit upp i cirka 15000 kronor på dessa två matcher, vilket vi inte kunnat drömma om innan.

Nu på lördag har vi egentligen ingen match, men i den virtuella, fiktiva världen finns det alltid tid att spela fotboll.
   Hudiksvalls FF kommer att ställas mot ett legendlag bestående av gamla Hudiksvalls ABK-spelare från 70-80-90- och 00-talet. Ni kommer att bjudas på underhållning från legender som Ronney Pettersson, Sven-Erik Humla, Lars-Gunnas Tjärnås, Leif "Kojen" Johansson, Micke Skjärvold och Pär Johansson. Laget kommer såklart att coachas av Lasse Lagerbäck.

Vi hoppas ni vill vara med på detta spektakel på lördag klockan 14:00. OilQuick kommer "bjuda" alla på inträdet då de är matchsponsorer men ni får väldigt gärna ändå swisha valfri till 123 378 58 96 eller använda er av vårt bankgiro 440-4844 för att stödja oss med valfritt bidrag.

Vi hörs på lördag!

Skribent: Filip Styrman