Mållöst på Glysis

29 MAJ 2014 16:21
Det blev inga mål och således en pinne var i mötet mot IFK Östersund.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Ett Östersund som fått mycket beröm för sin fart och fina spel i inledningen på säsongen. Vi var förvarnade och löser försvarsspelet på ett godkänd sätt hela matchen.

Det var under slutminutrarna som det blev lite trassel i vår box och Niclas gör en kalasräddning annars har vi läget under kontroll.

Framåt hade vi några lägen som man gärna hade sett slutat i nät. Mahmed till Pelle gånger två i första halvlek.

Först ett friläge där en tuva ställde till det lite och avslutet gick utanför och sedan en styrning på ett inspel med samma resultat.

I andra halvlek skapade sig Roos med hjälp av finter och vilja ett fint läge mitt i boxen men Östersunds målvakt står för en fin räddning på markskottet.

Med dryga kvarten kvar placerar Mehmed ett fint skott som ser ut att böja in sig i bortre men keepern ligger som ett snöre i luften och räddar. Returen går ut till Broman som bombar på men får en halvträff som går rakt på nämnde målvakt. Sedan skapade Östersund tryck på slutet som nämnts tidigare men bollen ville inte in i något mål idag.

Tur att det är tätt med matcher, Mariehem väntar nu på söndag.

Startelvan: Niclas-Mathias, Lindh,Wille,Ante-Brolin, Ludde, Lucas, Mehmed-Pelle, Stillmark.

Ersättare: Petter, Broman, Roos, Gurra, Jeppe, Siksten, Dogge.

Skribent: Henrik

E-post: kansli@hudiksvallsff...