Öppen inbjudan till fotbollskväll på Radjos efter mötet mot Svenska Mästarna 28 feb!

12 FEB 2015 11:55
Efter matchen mot Malmö FF 28 feb blir det fotbollskväll på Radjos för alla som någon gång spelat fotboll i ABK eller på senare år HuFF - kvällen är såklart också öppen för andra som brinner för fotboll. Anmäl dig till HuFF-kansli.
  • Skapad: 12 FEB 2015 11:55

Fotbollskväll på Radjos 28 feb - ”After Cup & Inför Celtic”.

Tack vare att Hudiksvalls FF avancerade i Svenska Cupen och nu är med bland de 32 bästa lagen i Sverige, så spelas det tävlingsmatcher på hög nivå mitt i vintern i Hudiksvall. HuFF är förresten det enda laget under div. 1 som två år i rad gått så långt i Svenska Cupen.

Match! Den 28 februari kl.14.00 spelar Hudiksvalls FF mot Svenska Mästarna och Champions League laget Malmö FF på Sparbanken Arena. En match som även sänds LIVE i SVT Play.

Efter matchen blir det en fotbollskväll för alla som någon gång spelat fotboll i Hudiksvalls ABK eller på senare år Hudiksvalls FF. Kvällen är såklart också öppen för andra som är intresserade av fotboll och fotbollsminnen från Hudiksvall. Sprid till dem du tycker är berörda och ta gärna med en vän.

Fotbollskväll – samling på Radjos kl. 17.00. Det blir eftersnack, middag samt visning av gamla filmer som Evert Roos fixat. En chans att prata gamla minnen och ha roligt. Kl. 19.00 blir det även prat om nutid och framtid. Då berättar vi mer om det nya samarbetet med Celtic FC, som om allt går som vi tänkt, även har representanter på plats. Efter det fortsätter kvällen i trevlig fotbollsanda.

Pris: Matchbiljett & Fotbollskväll med middag = 250 kr

Bara match = 160 kr och bara Fotbollskväll = 200 kr (mat och bordsdryck ingår)

Anmälan sker till This is a mailto link eller 0650-153 35, senast måndagen den 20 februari. Betalning sker till bankgiro 440-4844