Pelle Lööf nominerad som bäste forward i div 2 Norrland

15 NOV 2013 18:24
Unibet 2:an är tävlingen där de bästa fotbollsspelarna i tvåan ska koras.
Spelbolaget utser, med hjälp av sportjournalister och tränare över hela landet, säsongens vassaste spelare i division 2.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Nästa steg i tävlingen är att utse säsongens bästa målvakt, back, mittfältare och anfallare i varje serie vilket görs den 18 november. Dessa har sedan chansen att bli korade till Sveriges bästa spelare i division 2. Priset för bästa målvakt, back, mittfältare och anfallare är 15 000 kr i varje kategori, varav 10 000 kr går till föreningen och 5 000 kr till spelaren.

Nominerade till bästa spelare i division 2 Norrland är:
Bästa målvakt:
Fredrik Enberg, Skellefteå FF, Dejan Dimoski, Anundsjö IF, William Amamoo, Härnösands FF.
Bästa back:

Kabba Langley, Strömsbergs IF, Haris Devic, Boden BK FF, Abdula Bangura, Härnösands FF.
Bästa mittfältare:
Fredrik Lindgren, Skellefteå FF, Simon Gustafsson, Anundsjö IF, Johan Ödmark, Härnösands FF
Bästa anfallare:
Leo Englund, Skellefteå FF , Tobias Lööf, Strömsbergs IF, Per Lööf, Hudiksvalls förenade FF

Skribent: Härje Lindgren