Rapport från vårt årsmöte

12 MAR 2014 21:17
HuFF:s genomförde sitt Årsmöte onsdagen den 12 mars. Det var ännu ett lugnt och stilla årsmöte. Det tredje i ordningen efter det att HuFF ombildats från ABK (mars 2011).
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

En tapper skara medlemmar betade av punkt efter punkt utan några större konstigheter. Omval på de flesta punkter som behandlades.

- Olle Skoglund omvaldes till ordförande (1 år).

- Jens Nyholm omvaldes till styrelseledamot (2 år).

- Härje Lindgren omvaldes till suppleant (2 år).

- Lars Johansson (ledamot) och Pelle Lindberg (suppleant) har bägge två ett år kvar på sitt förordnande.

- Representanterna i valberedningen, Micke Roos och Micke Skjärvold, valdes om (1 år), liksom revisorerna Hans Erixon och Ingvar Thuresson (1 år).

- Ledamöterna till Hälsinge marknad, Bengt Olofsson, Sören Löfqvist och Tommy Hammarstrand (alla på 1 år) valdes om.

Samarbetsföreningarnas representanter väljs som förut på deras respektive årsmöten.

Verksamhetsberättelse och årsredovisning för 2013 samt verksamhetsplan och budget för 2014 finns på kansliet

Skribent: Härje Lindgren

E-post: kansli@hudiksvallsff...