Hoppa till sidans innehåll

Rutinerade Pelle Lööf förlänger – med sitt sista år

08 FEB 2021 19:00
HuFFs mest rutinerade spelare förlänger. Pelle har varit med sedan ABK-tiden och har spelat flest matcher i HuFFs historia.
  • Skapad: 08 FEB 2021 19:00

En viktig spelare som kan bistå med erfarenhet och trygghet. Både på och utanför planen.

- Då vi har värvat en hel del unga och hungriga spelare är det viktigt att en stomme med spelare som varit med på Hudiksvalls resa också blir kvar. Spelare som yngre kan lära av i med och motgång, säger Benny Dahlin och fortsätter.

- Pelle Lööf är ett namn som alla fotbollsintresserade i Hälsingland känner väl igen och vet dennes kvalitéer som spelare. I offensivt straffområde är det få som besitter den kyla och beslutsamhet som Lööf visar. Är proffsig i sitt sätt att förbereda sig till alla fotbollssamlingar och mycket därför har han också kommit tillbaka från skador som satt en del käppar i hjulen för honom senaste åren.

- En spelare som vi verkligen unnar att testa sin kvalitéer i division 1 då han varit med om många ”nästan” att spela högre än division 2, säger Benny Dahlin.

Pelle väljer nu att göra sitt sista år med HuFF.

- Jag har siktat mot den här nivån med detta lag i så många år, så att få göra min sista säsong som fotbollsspelare i Ettan med HuFF känns spännande och som ett bra avslut, säger Lööf.

Riktigt roligt att Pelle Lööf blir kvar. Nu börjar även den offensiva verktygslådan bli full av vassa verktyg! Fler nyheter väntar i veckan.

Skribent: Mathias Berglund
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info