Hoppa till sidans innehåll

Säker 3-0 seger mot Morön

04 MAJ 2014 17:22
Vi tog en kassaskåpssäker seger över Morön med 3-0 efter 0-0 i paus.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Första halvlek börjar lite trevande från vår sida. Efter ett tag är det dock vi som har kontroll på händelserna.

Utan att imponera rent spelmässigt skapar vi läge eter läge för att sätta ettan. Pelle är framme i friläge några gånger, Mehmed har några skott, Brolin är framme och sliter till sig sina lägen, Lucas skjuter på ett inspel och Wille är en lite för lång första touch från ett friläge.

Så vi hade vår beskärda del av lägen men fotboll är en oförlåtande sport. Med jämna mellanrum så stöter Morön upp och får fasta situationer och på en hörna räddar Lucas en boll på mållinjen, 0-1 då hade känts tufft. Som sagt många chanser utan att riktigt prestera men fortfarande 0-0 i halvlek.

 

I andra halvlek sätter vi ännu större tryck på Morön och vi kan också göra 1-0 tidigt genom Brolin framspelad av Mehmed och förspel av Lucas. I det här skedet gör Moröns målvakt några riktigt fina räddningar en uppe i krysset på Mehmeds vänsterkanon. Ludde har även han ett fräsande volleyskott som smekte kryssribban.

2-0 kommer logiskt då Joel gör en fin prestation och spelar fram Mehmed som behärskat sätter tvåan. Morön flyttar fram sina positioner och vi har många kontringar där bollen inte riktigt studsar vår väg. Joel har en i stolpen och ett friläge. Morön rensar ett annat läge på mållinjen framför Sikstens panna. Tillslut går bollen in och då är det Pelle som förvaltar ett friläge och sätter bollen säkert i mål.

Skön seger och tre inspelade poäng.

 

Startelva: Niclas, Mathias,Siksten,Wille,Ludde,Roos,Petter,Lucas,Brolin, Mehmed, Pelle

Ersättare: Gustaf, Joel (60), Ante (70), Jesper, Douglas, Thomas, Lindh.

Morön 1 Morön 8
Morön 10 Morön 5

Fotograf: Hans Johansson

Skribent: Härje Lindgren

 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: This is a mailto link

Se all info