Se alla våra matcher i Ettan – och stötta oss!

25 MAR 2021 18:13
Vi är otroligt laddade inför säsongen och snart är det dags för avspark.
Du har nu chansen att stötta oss hemma från tv-soffan.
Alla våra matcher sänds på Hela Hälsingland (helahalsingland.se) och SportExpressen Play (sportexpressenplay.se).
  • Skapad: 25 MAR 2021 18:13

Nu säljer vi abonnemanget "Klubbkortet" – där du kan se sändningar av alla våra matcher och dessutom stötta oss.

Du väljer om du tecknar ett abonnemang på Hela Hälsingland eller på SportExpressen Play. Oavsett vilket du väljer så får klubben 99 kronor per sålt abonnemang.

Så funkar det om du köper lokaltidningsabonnemang:
Du betalar 99 kronor för tre månader (ordinarie pris 129 kronor per månad). Då ingår alla matcher, allt som skrivs om klubben och all annan lokaljournalistik. 99 kronor per sålt abonnemang tillfaller klubben.

Efter de tre månaderna övergår prenumerationen till ordinarie Plus prenumeration, löpande per månad och utan bindningstid.

Så funkar det om du köper abonnemang på SportExpressen Play:

99 kronor första månaden, hela intäkten tillfaller klubben. Därefter kostar det 199 kronor i månaden, för att se alla matcher med oss hela säsongen. Ingen del av den summan tillfaller klubben. Ingen bindningstid.

I abonnemanget ingår alla våra matcher, men inte övriga matcher i Ettan och övrig sport som sänds på SportExpressen Play.
Ange koden klubbkortet som värdekod.

Teckna nu och följ oss hela säsongen i Ettan!

Skribent: Mathias Berglund

Tel: 0738341977