Sebastian Brolin signar 1 år med HuFF

02 FEB 2021 11:00
Sebastian Brolin med Hudikanknytning väljer att inleda sin seniorkarriär hos oss i HuFF.
  • Skapad: 02 FEB 2021 11:00

Brolin-01.png

Sebastian är 20 år har de 3 senaste åren varit i IFK Värnamo och där tillhört deras akademi och spelat i U-19 allsvenskan. Det kommer att bli intressant att följa denna unga ambitiösa och träningsvilliga kille och se han utvecklas i vår träningsmiljö.

Återigen har sportgruppen gjort ett fantastiskt arbete och fått spelaren att känna sig som hemma.

- HuFF har varit väldigt välkomnande och det har känts bra med laget, spelarna och allt runtomkring, säger Sebastian Brolin.

Sebastian har känt sig pigg på träningarna och tror att han kommer komma in snabbt i seniorfotbollen.

- I spelet kan jag bidra mycket till det offensiva spelet och göra allt som krävs för att laget ska vinna matcher, säger Brolin.

Huvudtränaren Benny Dahlin är imponerad över det han har sett så här långt.

- Sebastian har tränat med oss några pass nu och har gjort avtryck med sin vilja och snabbhet att löpa i djupled. Besitter också en funktionell teknik i moment som att driva , finta och utmana med boll.
Det kanske mest intressanta är ändå hans vilja , ambition och hunger att lära sig mer, utvecklas och bli ännu mer komplett. Är 19 år och med den inställningen samt de ”verktyg” som redan finns så har han alla möjligheter, säger Benny Dahlin

HuFF har nu stärkt upp laget och det börjar äntligen se bra ut. Vi har några spännande nyförvärv och förlängningar på gång. Så håll till godo.

Skribent: Magnus Lampert

Tel: 0738341977