Seger mot Morön, 3-0

26 SEP 2011 19:14
Vi avslutade säsongen med en säker seger mot Morön BK.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Förutsättningarna inför matchen var att vid seger så skulle 2:a platsen vara säkrad.

Det var den motivation vi hade eftersom kampen om första platsen var borta.

Vi startade matchen bra och genom vårt passningsspel hade vi full koll på händelserna på planen.

Morön hade egentligen ingen chans att hota oss på hela matchen.

I den 22:a minuten gjorde Joel Stillmark 1-0 efter ett fint inlägg från Johan Danhard. Pelle Lööf nickade in 2-0 i den 35:e minuten och då var matchen i praktiken avgjord.

Andra halvlek var mer en fråga om att spela av matchen.

Joel Stillmark gjorde ett mål till och var därmed bara ett mål från att ha gjort lika mål som Östersunds Brian Wake som vann skytteligan för div 2.

Joel har gjort 23 mål och tillsammans med Pelle Lööfs 19 mål har de tillsammans "fixat" 42 mål i årets serie.

Ett otroligt facit av våra två forwards!!

Deras målaptit tillsammans med hela lagets uppoffrande och hårda jobb under hela säsongen har bäddat för årets fina placering.

Startelvan:

Richard Richardsson-Niclas Lindh, Thomas Sundberg, Christoffer Eriksson, Andreeas Persson-Pelle Lööf, Siksten Kasimir, Erik Hellström,Johan Danhard-Joel Stillmark, Mikael Skjärvold.

Ersättare:

Mattias Svärd, Simon Wilhelmsson, Johan Brolin, Petter Andersson, Christian Brolin, Lars Skärpe.

Skribent: Härje Lindgren

E-post: kansli@hudiksvallsff...