Hoppa till sidans innehåll

Seger över Ånge IF i genrepet, 2-0 (0-0)

12 APR 2013 18:19
Sista träningsmatchen för säsongen och Ånge stod för motståndet. Efter en väl genomförd match skrevs resultatet till 2-0.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Det märktes från start att det var ett genrep, bägge lagen var väldigt laddade och skulle inte bjuda på någonting. Vi tar hand om matchen från start och skapar lägen genom Pelle på inlägg, Brolin tar sig till ett par skottlägen, Siksten fick ett läge snett inåt bakåt. Vi kan tyvärr inte spräcka nollan men Ånge skapar ingenting åt andra hållet. Det syntes att positionsspelet var prioriterat i båda lagen, 0-0 i halvtid.

 

Andra halvlek startar som den första slutar. Vi kontrollerar matchen och letar lägen. Då sticker Ånge upp med sin enda målchans, och vilken chans det var. Inlägg och nick från nära håll där Niclas gör en kanonräddning. Vi tar ledningen med 1-0 genom Mehmed på straff. Matchen fortsätter och vi kontrollerar den. Jonte gör 2-0 efter en djupledslöpning men blir tyvärr avvinkad för offside. Sen händer inte så mycket och vi väntar på en anstormning från Ånge men den uteblir. Innan matchen är slut sätter Mehmed 2-0 efter en omställning. Det blir slutresultat och punkt för en väl genomförd match från vår sida.

 

Startelvan: Niklas, Ludde, Tomas, Våfflan, Ante, Ecka, Siksten, Mehmed, Brolin, Viktor och Pelle.

Avbytare: Jonathan (46) Fajko (60) Wille (75) och Gustav

 

Nu ser vi alla fram mot premiären nästa helg!

Skribent: Härje Lindgren


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info