Siksten Kasimir klar för HFF

30 MAR 2011 08:11
30-årige Siksten Kasimir från Flora i Estland spelar med Hudiksvall i div 2.
  • Skapad: 30 MAR 2011 08:11

Så sent som i juli spelade han för estniska Flora i Europa League där han under tre säsonger varit ett säkert kort på mittfältet. På tisdagen signerade 30-årige Siksten Kasimir på övergångshandlingarna för Hudiksvalls FF.
– Jag hoppas få tillfälle att visa att jag fortfarande håller hög klass, säger han på klockren engelska.

Det handlar om en mittfältare med en hel del offensiva kvaliteter. När han 2006 spelade för Maag Tammeka smällde han in tio mål på 22 matcher. Första säsongen i Flora blev det lika många mål på 32 matcher och 2009 smällde han in sex fullträffar på 29 matcher.

– Jag är 30 år och även om jag känner mig i bra form och är säker på att jag har mycket kvar att ge på fotbollsplanen sneglar kanske de svenska toppklubbarna lite på min ålder. Men i Hudiksvall får jag ett perfekt tillfälle att ta chansen att visa upp mig, säger Siksten. som har kontrakt med Hudiksvall fram till sommaren.

Skribent: Härje Lindgren