Skön premiärseger

14 JUN 2020 22:52
Äntligen var fotbollen igång och hemma på Sparbanken Arena premiärspelade vi mot IFK Lidingö. När domaren blåste matchens sista signal kunde HuFFarna jubla efter siffrorna 3-2 på tavlan.
  • Skapad: 14 JUN 2020 22:52

Ett spelsuget HuFF inledde riktigt starkt och lyckades också förvalta det i mål.

I den 14:e minuten kom Mannan Khalil fri med målvakten och lobbade kyligt bollen över honom och in i mål.

Bara två minuter senare kom bollen tillslut fram till Pelle Lööf framför mål som kunde sätta 2-0. Fint förarbete innan av Araya Zerai.

Lidingö reducerade tio minuter in i andra halvlek innan Mannan Khalil stod för sitt andra mål i den 68:e minuten.

I den 83:e minuten kom en ny reducering av bortalaget som hade en viss press i slutminuterna. Men HuFF höll ledningen och tre fina premiärpoäng in!

Se höjdpunkter från matchen.

Skribent: Mathias Berglund