Hoppa till sidans innehåll

Sören Ericson klar som ny tränare för HuFF

06 DEC 2011 11:45
Nu är det klart att Sören Ericson blir HuFFs nästa tränare. Sören som nyligen varit med om att föra upp Gif Sundsvall till Allsvenskan har skrivit på ett kontrakt som gör honom till ”Huffare” för de tre kommande säsongerna.
  • Skapad: 06 DEC 2011 11:45

Nu är det klart att Sören Ericson blir HuFFs nästa tränare. Tränaren Sören Ericson har skrivit på ett kontrakt som gör honom till ”Huffare” för de tre kommande säsongerna. Sörens senaste tränaruppdrag  har under den gångna säsongen varit i Gif Sundsvall som han varit med att föra upp till Allsvenskan.

 

HuFF’s ordförande Olle Skoglund, om Sören:

”Vi har fått en riktigt bra tränare med stor erfarenhet och som stämmer överens med den kravprofil vi har haft, han kommer vara en stark kraft i vår vision om utbildning inom HuFF verksamheten samt givetvis i utvecklingen av våra unga talanger för den fotbolls framtid som väntar dem”.

 

HuFF’s sportansvarige, Fredrik Sundfors, om Sören:

”Det är ingen hemlighet att vi sökt med ljus och lykta efter tränare som skall efterträda Härje Lindgren och Pelle Lindberg, därför är det nu glädjande att vi  lyckats med värvningen av Sören.

Sören är en analytisk tränare med en lugn personlighet som kommer passa utmärkt in i Huff’s  organisation och verksamhet. Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att se Sören utveckla och förädla våra spelare samt att föra vår förening framåt mot nya mål”.

 

Tränaren, Sören Ericson, om HuFF:

”När Fredrik och Olle presenterade den vision och ambition som HuFF har med sin verksamhet såg jag framför mig möjligheterna till att på sikt driva fram en elitförening i Hälsingland, och få möjligheten att vara med att påverka den resan som tränare i HuFF är för mig oerhört smickrande”.

 

Sören Ericson klar som ny tränare för HuFF, Hudiksvalls Förenade Fotboll

 

För frågor angående pressmeddelandet kontaktar ni HuFFs sportansvarige: Fredrik Sundfors 073-8009312.

 

Skribent: Peter Åhs

 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: This is a mailto link

Se all info