Stark upphämtning gav en poäng

04 OKT 2020 15:05
Matchen mot Stockholm Internazionale slutade 2-2 efter en stark upphämtning av HuFF.
  • Skapad: 04 OKT 2020 15:05

Stockholm stod för en stark inledning och hotade offensivt flera gånger direkt. 0-1 kom också efter 13 minuter och drygt tio minuter senare kom också 0-2. Fler chanser fanns också för bortalaget och tränare Benny Dahlin valde att kasta om en del i paus.

Det gav också resultat. Det var ett offensivare HuFF i andra halvlek som bara hade ett mål i sikte. Att vända matchen. Reduceringen kom efter elva minuters spel efter en hörna där både Smedbakken och Wallin sträcker fram en tå exakt (!) samtidigt och ser bollen gå in. Officiellt är det den förstnämnda som fått målet men vem som egentligen var sist på bollen är omöjligt att säga. 1-2 betydde det i vilket fall.

HuFF fortsatte jagandet och tillslut kom också kvitteringen när Cristoffer "Våfflan" Ericson tagit sig upp i straffområdet och kan sätta dit bollen vid den bortre stolpen.

Ytterligare chanser för ett ledningsmål fanns i slutet men 2-2 stod sig och en poäng vardera.

Kommande vecka väntar först Svenska Cupen mot GIF Sundsvall på onsdag. Glysis Sparbanken Arena 18.30.

På lördag seriematch borta mot IFK Österåker 16.00.

Skribent: Mathias Berglund