Storseger i Boden, 4-0

09 AUG 2014 23:59
En enorm laginsats bäddade för storseger mot Boden borta 0-4 (0-2).
  • Skapad: 09 AUG 2014 23:59

Det kändes i luften att det var något bra på gång. Vi tar kommandot direkt i matchen och äger all boll. Boden är inte över på vår planhalva första delen av halvleken.

Vi skapar även lägen: Mehmed har ett fräsande skott som målvakten räddar. Brolin kommer igenom två gånger och spelar snett inåt bakåt men bollen rensas på linjen båda gångerna. Mehmed får även han ett skottläge på ett inspel från Lucas men träffar inte rent och målvakten hinner flytta sig och står i vägen på något sätt.

Målet ligger i luften och kommer också, Viktor slår en underbar crossboll till Sigge som kombinerar med Mehmed och slår ett perfekt inlägg som Pelle möter förtjänstfullt med pannan. Underbart fint mål!

2-0 kommer också, Pelle igen den här gången framspelad av Mehmed. Efter tvåan blir vi för passiva och Boden tar över matchen. Dom har ett hårt skott som går rakt på Niclas och ett långskott som smiter utanför Niclas högra stolpe.

Vi startar tyvärr andra halvlek lika dåligt som vi avslutar första och Boden får ett farligt läge i boxen men avslutet går mitt på en välplacerad Larsson.

Sedan gör vi ett underbart 3-0 mål på en hörnvariant! Hör inte till vanligheterna och för tredje gången i matchen är Pelle sist på bollen.

Efter det är det bara vi i matchen, Boden har en del boll men utan att skapa något. Vi skrapar ihop några chanser till. Pelle får ett friläge men får inte ordning på den studsande bollen och målvakten kommer ut och räddar skottet.

På en frispark av Mehmed vräker sig ingen mindre än Chippen fram och språngskallar in 4-0.

Bodens målvakt är ute och avvärjer Brolin från ett friläge men brolla jobbar stark tillbaka bollen och serverar Mehmed. Men en försvarare vräker sig fram och blockerar skottet mot det öppna målet. Mathias är framme på en hörna och bollen tar i stolpen och Chippen är i obalans och hans avslut går över det öppna målet. Sista skottet får Ludde på en smart slagen hörna men tyvärr utan resultat.

Otroligt bra genomförd match av samtliga och ett rättvist resultat. En bussresa på 70 mil har aldrig känts så enkel som nu!

Startelva: Niclas, Siksten, Wille, Chippen, Roos, Ante, Lucas, Ludde, Johan, Mehmed, Pelle.

Ersättare: Tim, Joel (60), Mathias (75), Douglas (80)

Skribent: Henrik