Storseger mot Morön, 8-2(1-0)

07 SEP 2013 18:45
Vi storvann mot Morön med 8-2 efter 4 mål av Pelle Lööf och Viktor Roos. Det stod "bara" 1-0 paus men mellan minut 61 och 74 gjorde vi 5 mål och var totalt överlägsna.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

I första halvlek var vi inte värda tre poäng utan vi presterade en fotboll långt under vår kapacitet men var ändå i ledning 1-0.

Våra killar vet såklart om det och ingen var nöjd i halvtid. I andra halvlek utökar vi tidigt vår ledning till 2-0. Tyvärr för vår del får Morön kontakt igen genom ett slarvigt 2-1 mål.

Sedan hamnar vi för andra gången den här säsongen i ett sjukt målstimm. Våra två forwards för dagen, Pelle och Viktor, turas om att dundra in mål och det slutar med att dom har gjort fyra påsar var!

Det mål som sitter kvar mest på näthinnan är Viktor-Philips karbonkopia av Elmander-Lustigs nickmål från irlandsmatchen (ett mål vi pratade om på matchgenomgången för övrigt).

Morön sticker mellan med ett straffmål och slutresultatet skrivs till 8-2. Man får aldrig glömma att fotboll är en sport som pågår i 90 min, och i takt med att vi lyfter oss börjar Morön tappa sin ork och sina linjer.

Så även om vi kanske inte är helt nöjda med prestationen så är det otroligt starkt att göra åtta mål och man kan inte säga annat än att segern var rättvist.

Startelva: Niclas, Siksten, Wille, Chippen, Ante, Philip, Rahm, Ludde, Mehmed, Pelle, Viktor.
Ersättare: Gustaf, Erik, Brolin (65), Petter (55), Joel, Broman (55), Våfflan.

Skribent: Henrik