Storvinst i höstpremiären mot Mariehem, 7-1

30 JUL 2013 09:42
Vi fick precis den start av höstsäsongen som vi ville. Nu är vi med i toppstriden på allvar.
  • Skapad: 30 JUL 2013 09:42

Det blev en klar seger mot mariehem efter en smått osannolik andra halvlek. Slutresultatet skrevs till 1-7 (1-1).
Vi gör ingen bra första halvlek och det känns som om vi inte hittar in i matchen. Mariehem är lite bättre och gör 1-0 på ett långskott.

Våfflan nickar in psykologiskt viktiga 1-1 på en fin slagen frispark av Siksten. En halvlek vi lämnar bakom oss.

Vi tar ett snack i halvtid, gör några korrigeringar men framförallt är grabbarna inte nöjda med vad som presterats i första. Vi tar direkt tag i matchen i andra halvlek och spelar som ett annat lag.

Sedan följer en sjuk kvart där vi öser in sex mål! Roos gör 4, Brolin matchens snyggaste på en kanonvolley från 30m och Siksten borrar in en frispark i bortre krysset. Härlig insats, tre poäng och bussresan hem blev lite skönare.

Startelva: Niclas, Siksten, Våfflan, Chippen, Ante, Philip, Ludde, Rahm, Mehmed, Roos, Brolla.
Ersättare: Gurra, Wille (46:e), Petter (67:e), Jonte, Pelle (72:a), Joel, Broman

Skribent: Henrik

E-post: kansli@hudiksvallsff...