Tredje raka när Stocksund besegrades

08 AUG 2020 17:20
Under lördagen var det dags igen efter en tids uppehåll. Vi åkte söderut för möte med IFK Stocksund.
  • Skapad: 08 AUG 2020 17:20

I värmen var det hemmalaget som hade den första farliga chansen när man får skottläge bara någon meter framför mål men avslutar över. I övrigt en rätt avvaktande start av de båda lagen.

Vår första farliga chans fick Araya Zerai efter att Lööf serverat en fin pass. Zerai fintade målvakten men kom sedan ur vinkel och istället för att avsluta rundade han backen och vek tillbaka in i planen och när avslutet kom hann målvakten precis dit och räddade.

Matchens första mål kom i den 37:e minuten av Stocksund. Vi misslyckas med en rensning i eget straffområde och Stocksundsspelaren placerar in bollen mellan benen på Elgh efter att ha fått en klackpassning av sin medspelare först.

I den andra halvleken får vi en kanonstart när Cihan blir nedriven i straffområdet och tilldelas straff efter 51 minuter. Han tar själv hand om straffen, chippar den i ribban men efter en tilltrasslad situation petar han själv in bollen tillslut och vi har 1-1.

Bara fem minuter senare så har vi vänt på matchen. Zerai tar en grym löpning på kanten och avslutar med en tåpaj i nättaket. 1-2!

Därefter lyckas vi kontrollera spelet bra och släpper inte till många farligheter.

Tre nya poäng och tre av tre segrar hittills!

Nästa match spelas lördag 15/8 hemma mot Kungsängen.

Startelva:

Elgh