Trist förlust i bortamatchen mot Piteå, 1-0

18 AUG 2013 19:05
Det var en match mellan två jämstarka lag där ett oavgjort resultat hade varit logiskt.
  • Skapad: 18 AUG 2013 19:05

I första halvlek skapar Piteå sitt farligaste läge efter en hörna men skottet går rakt på Niclas. Vårt vassaste läge är en frispark som Mehmed skjuter men målvakten gör en benparad.

I slutet av halvleken får tyvärr Piteå ett friläge från halva plan som dom sätter. Vi upplever att det är solklar offside men domaren säger att vår försvarare upphäver offsiden med foten..
I andra halvlek försvarar Piteå sin ledning genom att skicka bollen så högt och långt det går. Vi försöker hitta lägen, Brolin är nästan igenom och Mehmed har ett skott som smiter utanför. På slutet trycker vi på med allt vi har utan att kunna sätta dit kvitteringen.

Startelvan: Niclas, Siksten, Våfflan, Chippen, Ante, Philip, Ludde, Ecka, Mehmed, Pelle, Brolin
Ersättare: Gurra, Wille, Rahm(55), Petter(65), Broman, Roos(75)

Skribent: Henrik