Hoppa till sidans innehåll

Tung förlust mot GUSK, 1-3

02 SEP 2012 19:48
HuFF gjorde 1-0 i den 11:e minuten och allt såg ljust ut för en hemmaseger men GUSK vände på steken.


  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi började bra och efter några hörnor både för GUSK och vi kunde Mehmed Hafizovic ge oss ledningen i den 11:e minuten. Han fick bollen strax utanför staffområdet, avancerade lite och avlossade ett lågt välriktat skott intill stolpen.

Tyvärr kunde vi inte utnyttja övertaget utan GUSK kvitterade redan i den 16:e minuten efter en omställning på högerkanten. Efter ett inspel som gick igenom alla kunde deras forward raka in 1-1 i tom bur.

I den 24:e minuten räddade Niclas Lindh på mållinjen efter att Niclas blivit överspelad. Nu hade GUSK initiativet och de fick spela genom vårt mittfält alldeles för enkelt. Det blev stora ytor för dem att utnyttja och våra försvarspositionerna var inte bra. När vi vann boll så fick vi inte till passningsspelet.

I den 39:e minuten spelade vi en för lös bakåtpass och en GUSK spelare gjorde 2-1 på friläget.

Sista fem minuterna på halvleken hade vi två jättechanser att kvittera. Efter ett jättefint anfall spelade Pontus ett perfekt instick som Pelle avslutade, men målvakten gjorde en kanonräddning på skottet. På en hörna lite senare nickade "Våfflan" mot mål men en back räddade på mållinjen.

Halvtid 1-2.

Vi hade gjort ett byte i den 39:e minuten, Per Åstrand in i stället för "Ludde" Sundström och direkt i andra kom Thomas Sundberg in i stället för Viktor Roos.

I andra halvleks början var spelet jämnt men allt aftersom tiden gick så kontrollerade GUSK matchen på bästa sätt. De låg rätt i positionerna och de hade några riktigt farliga omställningar som hade kunnat resulterat.

Vi hade några halvchanser utan att riktigt hota.

I slutet flyttade vi upp Våfflan och lyftade många höjdbollar mot deras backlinje men de vann nästan alla. Vi fick ingen riktig målchans.

På tilläggstid gjorde de 3-1 efter en lång boll bakom vår backlinje, till en offsidestående forward.

2:a halvlek kändes lite avslagen från vår sida, inget GO. Vet inte om det är självförtroendet som spökar....

 

Startelvan: Niclas Larsson-Philip Berglund, Niclas Lindh, Christoffer Ericsson, Viktor Roos-Siksten Kasimir, Pontus Silfver, Jonas Wallerstedt, Ludvig Sundström-Pelle Lööf, Mehmed Hafizovic.

Ersättare: Fajko Hafizovic, Thomas Sundberg, Christian Brolin, Johan Brolin, Per Åstrand, Andreas Persson och Richard Richardsson.

Byten:

39:e min Per Åstrand in, Ludvig Sundström ut.

46:e min Thomas Sundberg in, Viktor Roos ut.

Skribent: Härje Lindgren

 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: This is a mailto link

Se all info