Hoppa till sidans innehåll

Uddamålsseger i Skellefteå, 2-3

02 OKT 2016 17:22
Stark seger borta mot Skellefteå 2-3 (1-2). Det är en bra fotbollsmatch vilket var skönt efter förra veckans ickespel. Bägge lagen är noggranna och vill spela bollen framåt
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi skapar några lägen direkt och när 0-1 kommer är det inte oförtjänt. Mehmed placerar in en distinkt bredsida framspelad av Johan.

Nästan direkt efter det har Johan öppet mål från någon meter men mv kör över honom och avslutet går över. Johan skadar sig tyvärr också i samma sekvens.

Skellefteå kvitterar efter ett bolltapp av oss och en lobb från 40m. Svar på tal direkt när vi gör 1-2 direkt efteråt. Matchens snyggaste anfall där bollen går precis som vi vill mellan Haris-Mehmed-Ante slutligen Cihan som bredsidan in bollen i öppet mål.

I andra halvlek flyttar Skellefteå fram och vi kan skapa lägen ur egentligen ingenting. Ridwan rundar mv men tappar balansen när bollen ska in, Mehmed skjuter i ribban.

Cihan sätter 1-3 efter en fin frispark av Haris. Vi har sedan några lägen att punktera matchen Mehmed får fritt skottfält vid straffområdeslinjen, Ridwan dribblar sig till ett friläge i vinkel men mv lyckas rädda Skellefteå och matchen. Istället reducerar Skellefteå på hörna. Mot slutet trycker de på och har mycket boll men det känns aldrig riktigt farligt.

En jämn match men sett till målchanser som skapades en välförtjänt seger.

Startelva: Niclas, Jonas, Wille, Haris, Ante, Rabii, Danne, Mehmed, Chrille, Johan, Cihan.

Ers: Rasmus, Ridwan (20), Petter (85) Pelle, Fredde, Victor, Niclas (80)

Skribent: Henrik Åhnstrand
Epost: Adressen Gömd
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info