Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Sabina Pantzare!

13 APR 2018 09:05
Vi utökar fys-teamet och blir ytterligare en ledare mer under säsongen 2018.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Inför 2018 så klev inte bara en ny ledarstab in, utan det utökades även med en andra assisterande tränare. Detta för att kunna effektivisera fotbollsträningen ytterligare, och få till de pusselbitar som krävs för att nå våra gemensamt satta mål. 

Detta är även lika självklart på den fysiologiska sidan och därför välkomnar vi Sabina Pantzare. Hon kliver in som första kvinna i HuFF's ledarstab någonsin och förstärker fys-teamet tillsammans med David Flinkfeldt och Johan Allgulander, vilket vi ser som oerhört stärkande och utvecklande för vår klubb. 

 

 

Namn: Sabina Pantzare
Examen: Fysioterapeut
Bor: Hoppskogen, Gnarp

 

Med sina tre utbildningsår i Umeå mellan 2013-2016 så har Sabina även samlat på sig en mängd erfarenhet via jobb i Frankrike, Sundsvall Hockey och Granlo Innebandy.
   Just nu läser hon läkarmedicin via fortsatt studier hos Umeå Universitet varierat med sitt egna arbete på Hudiksvalls Hälsocentral. 

- Sabina är en mycket ambitiös och målinriktad fysioterapeut med stort idrottsintresse. Hon är erfaren trots sina blott 28 år och kommer vara ett starkt tillskott i ledarstaben, säger David Flinkfeldt. 

Vi är glada att Sabina är med oss, varmt välkommen.


Epost: Adressen Gömd


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info