Vi höll nollan igen, 4-0 mot Anundsjö

29 MAJ 2016 20:39
För fjärde matchen i rad höll vi nollan. Vi tog ledningen på ett självmål i den 5:e minuten och sedan var det i princip över. Anundsjö tilläts inte komma in i matchen vilket 3-0 i paus visade.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

KIon King gjorde 2-0 på nick efter ett inlägg från Cihan. Haris lade sedan en djup frispark som Våfflan var sist på och styrde i mål.

Anunsjö fick en straff men den räddade Niclas och Kion fick avsluta målgörandet till 4-0. Vi hade fler frilägen i 2:a halvlek så segern var absout inte i överkant.

Vi spelar stundtals jättebra med fint passningsspel men sedan kan vi falla in i motståndarns spel, som idag inte var av högsta kvalitet. Det finns alltså saker att slipa vidare på. Det är många nya spelare i laget och tiden talar för oss.

Tyvärr fick både Jonas och Rabii kliva av med skador. Vi får hoppas att de snart är tillbaka i spel.

Startelvan: Niclas, Jonas, Chippen, Wille, Våfflan, Haris, Rabii, Brolin, Pelle, Cihan, Kion.

Ersättare: Rasmus, Danne(62:a), Petter (62:a), Niklas D (75:e), Ridwan, Fredde, Ante.

Skribent: Härje Lindgren