Hoppa till sidans innehåll

Viktig poäng mot Nacka FF, 0-0

29 SEP 2012 18:02
Vi spelade 0-0 mot Nacka FF i dag och det kan visa sig vara en viktig poäng i slutstriden av serien.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi startade matche jättebra och skapade 4 hörnor under de första 10 minutrarna och två nickar tätt över ribban.

Passningsspelet var bra ute på planen och med lite bättre aggressivitet i straffområdet så hade vi kunnat tagit ledningen.

Efter den inledande kvarten jämnade spelet ut sig. Nacka fick bättre tag på bolllen och hade också ett bra passningsspel mitt på planen. De hade en 10 minuters period mellan 25:e till 35 min där de var bättre än oss men de var tämligen ofarliga framför mål. 

Sammanfattningsvis var vi något bättre i första halvlek utan att dominera händelserna.

Om vi började första halvlek bäst så var det tvärt om i den andra. Nacka startade klart bättre och Niklas Larsson i målet blev varm i kläderna direkt. Under den första kvarten fick han göra två bra räddningar. I den 67:e och den 69:e minuten hade Pontus och Siksten två bra skott från distans som målvakten fick rädda till hörnor.

Sista tjugo hade vi väldigt svårt att hålla bollen inom laget och Nacka tog hand om mittfältet totalt. Vi kom fel i positionerna och de spelade igenom oss hela tiden. Vi fick bara till korta anfall, långa uppspel på chans och inget riktigt tryck. Nacka vann bollar och vände spelet med ett bättre passningsspel.

Vi har lite tur att Nacka inte var giftigare framför mål.

I den 84:e minuten fick Nacka en hörna som dimper ner framför mål, skott från en nackaspelare, kanonräddning av Niklas, blir retur som en fri nackaspelare slår i tomt mål från 1 meter och...................och en vinkning från assisterande! Puh..

Vi får till en halvchans på tilläggstid men..........

Laget kämpade bra men idag var det Niklas i målet som räddade 1 viktig poäng.

 

Startelvan: Niclas Larsson- Philip Berglund-Niclas Lindh, Christoffer Ericsson, Viktor Roos-Mehmed Hafizovic, Siksten Kasimir, Erik Hellström,Pontus Silfver- Jonas Wallerstedt, Pelle Lööf.

Ersättare: Fajko Hafizovic, Thomas Sundberg , Johan Brolin, Per Åstrand, Ludvig Sundström, Fredrik Broman och Fredrik Sundfors.

Byten:

78:e min Johan Brolin in, Pelle Lööf ut.

86:e min Ludvig Sundström in, Erik Hellström ut.

Skribent: Härje Lindgren
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info