Hoppa till sidans innehåll

Vinst i toppmötet

22 MAJ 2017 15:18
Årets första "långresa" slutade på bästa sätt, tack vare gediget lagarbete och en boll i nät.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43Solen lyste vackert uppe i Piteå under lördagseftermiddagen och att det skulle bli en tuff uppgift att knäcka Piteå på bortaplan, det visste vi redan på förhand. 

PIF inleder starkt och vi är inte riktigt igångslagna de första 10 minutrarna. Hemmalaget bjuds på bl a ett friläge som Niclas Larsson räddar men det blir farligt två gånger om eftersom returen går rakt ut och Cristoffer Ericson mirakulöst nog parerar skottet med ett utfält högerben.

Efter det arbetar vi oss in matchen och kommer till bra lägen. Christoffer Lindberg hittade Cihan Sener några gånger och kunde själv lika gärna ha blivit målskytt men skottet gick rakt på.
   Chanser saknades knappast då då bägge lagen bjöd på bra spel men målen uteblev. Kion King och Cihan Sener hade ett dubbelläge som konstigt nog inte gick in efter bra förarbete av Christoffer Lindberg. Den förstnämnde kom sedan fri från vänsterkanten, likaså Dennis Backström men anfallen gick båda utanför. 

Det skulle dröja till den 82:a minuten då matchen står och väger tills avgörandet kom. Niklas Dahlströms chip-passning över backlinjen hittar Cihan som kommer fri med målvakten och bombar in 0-1 distinkt. 

Glädjeyra och 3 sköna poäng med hem.

 

Larsson - 
Dahlström, Wallin, Ericson, Backström - 
Eliasson, Camo (74) -
Lindberg (74), Sener, King (84) - 
Brolin

Avb: R Andersson, Persson (84), Sundberg, Karlsson (74), Hedlund, Roos (74), Hultin-Svensk


Epost: Adressen Gömd


 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info