Vinst i vårsäsongens sista match, 2-0

01 JUL 2013 07:27
Det blev seger med 2-0 (0-0) hemma mot Mariehem från Umeå.
Hela laget står för en bra prestation och finns det någon rättvisa i fotboll så var det just en rättvis seger.
  • Skapad: 01 JUL 2013 07:27

Defensivt jobbar vi tillsammans och tillåter inte Mariehem skapa en enda klar målchans på hela matchen. Offensivt radade vi upp lägen bl.a. en boll på mållinjen efter ca 10 min spel.

Roos följde upp med ett friläge som målvakten räddar efter en kvart. Efter en halvtimme hade vi en dubbelchans där först Pelle och sedan Rahm försöker få in bollen i en öppen kasse men motståndarben är i vägen. Pelle fortsätter och dundrar ett vinkelskott i burgaveln.

I andra halvlek fortsätter vi att skapa utan att lyckas få in bollen. På ett par min är Brolin framme två gånger ett från inspel av Philip och en gång på ett inlägg av Ante.

Vi trycker på och tillslut kommer utdelningen, två gånger om på några minuter. Först skär Mehmed in från vänsterkanten och bombar in ettan via ribban och någon minut senare nickar Petter in tvåan vid första stolpen efter inlägg av Philip.

Efter dom två målen kontrollerade vi matchen och höll i bollen. En skön avslutning på våren och en av nycklarna är att vi på de 7 senaste matcherna har släppt in 1 mål! Nu går vi på sommarvila i en vecka innan killarna ska dra igång sin egenträning. Om två veckor ses vi igen och laddar upp inför en spännande höst.

Startelvan: Niclas, Siksten, Wille, Christoffer, Ante, Philip, Ecka, Rahm, Mehmed, Pelle, Victor.
Ersättare: Gustaf, Petter, Brolin, Joel, Jonte, Broman, Ludde.

Skribent: Henrik

E-post: kansli@hudiksvallsff...