Hoppa till sidans innehåll

Vinst mot Sollefteå GIF FF på Glysisvallen, 3-0

08 JUN 2011 14:20
Vi avgjorde tog ett bra grepp om matchen redan i första halvlek. 2-0 i paus blev 3-0 efter 2 mål av Joel Stillmark och ett självmål.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Vi vann årets första seriematch på Glysisvallen och det efter en lite trevande start. Jag vet inte om det lite ovana underlaget spelade oss ett litet spratt i början av matchen. Det tog en kvart innan vårt passningsspel såg någolunda ut.

Det var framförallt på kanterna som ytorna fanns och det blev vi bättre och bättre på att utnyttja.

IMG_6574 copy

I den 25:e minuten vann vi bollen i vårt straffområde efter en frispark. Våfflan spelade Pelle som i sin tur passade Siksten som på ett tillslag hittade Joel Stillmark i djupet. Joel sköt kallt och konrollerat in 1-0. Så ska en omställning se ut!

3 minuter senare fick vi en högerhörna som Johan Danhard slog med inåtskruv och sist på bollen var en Sollefteåspelare. 2-0 på 3 minuter är mycket bra.

Nu borde väl spelet släppa och vi borde kunna spela ut men men...inte riktigt ändå.

Andra halvlek är ingen bra fotbollsmatch, spelet blev hafsigt. Vi hade några bra tillfällen att näta men ribba och stolpe var i vägen.

I den 75:e minuten slog Petter en djupledsboll, målvakten skulle rensa undan den men slog hål i luften och Joel Stillmark kunde lätt lägga bollen i tom kasse.

Det blev en trepoängare och vi höll nollan. Helt OK och vi är fortsatt ett topplag...

 

Startelvan:

Richard Richardsson-Niclas Lindh, Lars Skärpe, Christoffer Eriksson, Johan Danhard-Johan Brolin, Fredrik Broman, Siksten Kasimir, Joel Hallberg-Pelle Lööf, Joel Stillmark.

Ersättare:Mattias Svärd, Thomas Sundberg, Christian Brolin, Simon Wilhelmsson, Petter Andersson, Lars Andersson och Ante Persson.

Byten:

34:e min Thomas Sundberg in, Fredrik Broman ut.

57:e min Petter Andersson in, Lars Skärpe ut.

83:e min Ante Persson in, Johan Danhard ut.

Skribent: Härje Lindgren

 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0702517314
E-post: This is a mailto link

Se all info