Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Köpvillkor

Köpvillkor HuFF premium

 

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Slutpris med medlemsrabatt återges i kassan

Orderbekräftelse

I samband med din beställning får du en orderbekräftelse/kvitto till din e-post. När ordern är hanterad och packad får du ett mail och 1-3 dagar efter det en SMS -avisering från DHL/Ombud om var du hämtar ut ditt paket.


Frakt och leveranstid

Tyvärr har vi inte hittat någon leverantör som hämtar, sorterar och transporterar paket utan kostnad, så till dess tar vi själva ut den kostnaden. Lagerhållning, emballage, hantering och packning bjuder vi dock på. Det är även osunt för vår miljö med fria frakter och returer. Det gör att allt fler bolag börjar ta betalt för frakter. Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt fraktsätt. (fraktkostnad eller hämtning på Glysis Sparbanken Arena under matchdag)
 
Leveranstiden är i regel 14 arbetsdagar.


Utlämningsställe

Paketet levereras genom DHL och alltid till närmaste utlämningsställe. Så snart paketet har anlänt till ditt servicepoint så skickas en SMS-avisering till dig med ditt kollinummer som du tillsammans med din legitimation behöver vid uthämtning. Så var noga med att skriva rätt mobilnummer.Var likaså noga med postnumret då dessa bestämmer var paketet hamnar. Vill du ändra adressen/postnumret då ordern redan är skickad eller har ankommit till utlämningsstället kostar detta 200kr.En boxadress går EJ att ange som adress, det måste vara en fysisk adress för att din försändelse ska kunna sorteras och skickas rätt.

Ej uthämtade paket

Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss kan du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Du som kund betalar returportot och ansvarar för att din retur ankommer oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och skickas tillbaka till vårt kansli, och detta är INTE ett giltigt utnyttjande av ångerrätten.

Ångerrätt / Bytesrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 21 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara  eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Ev fraktkostnad återbetalas ej.

Returer/Byten

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Bifoga en notis/info om vad du önskar tillsammans med varan.
 

Returer skickas till:
Hudiksvalls FFKöpmanbergsvägen 1824 50 Hudiksvall

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr

Garantier och service

Om inte garantier uppges i text så har vi en generell inställning att vara hjälpsamma och lyhörda inom rimliga gränser.

Privat Policy

”När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”