Biljettsläpp onsdag 9/8 klockan 12:00

Vilken folkfest som hägrar! Väldigt, väldigt många har hört av sig och vill säkra en biljett till matchen mot Hammarby IF.

Så häng på låset då vi kommer att släppa ett begränsat antal biljetter till matchen.

Det beror på att vi vill säkra att naturgräsplanen på Glysisvallen är spelbar och är det inte spelbar måste vi hålla matchen på Sparbanken Arena där publikkapaciteten är mer begränsad.

Skulle det visa sig att vi verkligen kan genomföra matchen på Glysisvallen kommer ännu ett biljettsläpp att ske. Men det är tyvärr inget vi kan garantera så passa på att hugga en plåt nu när första släppet sker om du verkligen inte vill gå miste om folkfesten.

Supportersamling kommer att ske på Manis Sportsbar där du som har medlemskort i Hudiksvalls FF, Hammarby IF eller Bajenfans får 10% rabatt på notan vid uppvisande av ditt medlemskort.

Vuxen 18 år uppåt, barn upp till 10 år medföljer kostnadsfritt i målsmans sällskap, men tar då plats i målsmans knä.

Pensionär och ungdomsbiljett (ungdom 11-17 år)

Man kan endast köpa 5 biljetter åt gången MEN kan göra fler köp på samma e-postadress. Anledning till det är för att slippa tomma platser, och genom det, att fler får möjlighet att uppleva denna härliga publikfest.

För Hälsingland – Mot Framtiden