Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

En stjärna i det dolda

Med detta vill vi lyfta en ung urkraft som varit mycket viktig för Hudiksvalls FF under åren och så även nu. Sedan unga år var han även medlem i supporterföreningen ”Stå upp för HuFF” där han bland annat rest på bortamatcher för att stötta våra spelare samt högst delaktig i de fantastiska tifokreationer som  skapades av ”Stå upp för HuFF” och lovordades av hela fotbolls Sverige.

Han har som medieansvarig även hand om vår kommunikation utåt och i de stora, positiva förändringar som är på gång och blir offentliga inom kort. Garanterat till stor glädje för alla Hudiksvalls FF´s supportrar och sympatisörer.

Hur kom du in i supporterskapet och arbetet för HuFF?

Supporterskapet började väl med att några bekanta började vara med där och sen hakade jag på och upptäckte hur roligt det var. Vi hade verkligen roliga år tillsammans med speciellt alla bortaresor och skapande av tifon.

Arbetet för HuFF minns jag inte exakt hur det startade men jag hade sedan tidigare jobbat för Hudik Hockey (Vilket jag fortsatt gör) med sociala medier och hemsidan, så HuFF var i behov av någon som ville hjälpa till med detta och jag hakade på.

Vad är det som driver dig till att år efter år lägga ned hundratals ideella timmar per år på att föra Hudiksvalls FF framåt?

För det första är det gemenskapen att tillhöra en förening samt att känna att man gör något värdefullt, och att man gör det tillsammans. För det andra så vill jag se HuFF växa, på alla plan, och vill gärna vara med på den resan framåt.

Om du drömmer fritt, var befinner sig HuFF inom en kommande 5 års period på det sportsliga och på det mediala planet?

Om jag ska drömma så har vi ju klättrat uppåt i mer än bara en serie, men jag tycker inte vi ska sväva iväg för mycket. Så inom 5 år hoppas jag att HuFF tagit sig tillbaka till Ettan och även börjat etablera sig där.

Medialt är svårt att säga, men generellt att intresset för HuFF ökat, att fler vill se HuFF och engagera sig. Förhoppningen är väl också att vi i föreningen kan vara fler som jobbar inom alla olika områden vilket skulle göra att vår egna media skulle bli proffsigare och kunna producera mer.

Var ska man vända sig om man vill vara delaktig i skapandet av den resan framåt?

Om du vill hjälpa till inom media så vänd dig till mig, men vem som helst inom HuFF går nog bra. Vi välkomnar dig med öppna armar.

Sist, men inte minst. Har du någon hälsning till alla HuFF supportrar?

Ta dig till arenan och se Hälsinglands bästa fotbollslag! Och om du vill att Hudiksvall och Hälsingland ska ha ett lag högre upp än Division 2, hjälp till, engagera dig och bry dig. Ideellt arbete, bidra ekonomiskt eller var på plats för att stötta laget. Oavsett vad så betyder det mycket för föreningen.