Säsongen då vi kliver in i framtiden

Hudiksvalls FF:s A-lag kommer under säsong 2023 att börja använda sig av den senaste tekniken för att optimera sin träning, matchförberedelse, fysiska förmåga och återhämning.

Med detta kan vi bland annat:

• Spåra och analysera viktiga mätvärden som total distans, sprintdistans, topphastighet och mer
  • Visuella värmekartor för att förstå var spelaren har spenderat tid på planen för att förbättra taktisk medvetenhet
  • Få en fördjupad bild av teamets fulla prestanda genom en webbaserad instrumentpanel komplett med rapporteringsverktyg
  • Jämföra spelare inom samma position, välja det bästa laget för att vinna matcher och se förbättringar under en hel säsong
  • Övervaka spelarens arbetsbelastning och intensitet för att övervaka över eller under träning för att minska risken för skador
  • Detta och mycket mer!

”Man får instrument för att kunna utbilda spelare i vårt spelsätt, samtidigt som man kan påvisa spelarnas aktivitet i match och träning”

– Pelle Lindberg

”GPS-västarna kommer innebära att vi kan sluta tro, och börja insamla fakta om hur våra spelare rör sig på planen. Vi kommer att kunna få kontroll på den fysiska belastningen under veckorna och därmed kunna justera övningar, längden på arbetsperioder osv för att spelarna ska vara i så god fysisk form som möjligt inför match. Dessutom kommer vi att kunna insamla data under matcherna för att kunna se vad vi behöver utveckla som kollektiv och individer för att vi ska kunna klättra inom svensk fotboll.”

– Kalle Ersjons