Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Äntligen dags för Hälsinge Marknad 2023!

Hälsinge Marknad i Hudiksvall är en årlig marknad och är även Hälsinglands största folkfest som drar mer än 60 000 besökare från när och fjärran. Det är ett av regionens största evenemang och erbjuder en mängd spännande aktiviteter samt attraktioner för alla åldrar. Med fler än 280 knallar som erbjuder allt från kläder och smycken till mat och hantverk finns det verkligen något för alla smaker.

En av höjdpunkterna på Hälsinge Marknad är det stora tivolit som breder ut sig på området. Här finns spännande karuseller och andra attraktioner som garanterat får adrenalinet att pumpa i kroppen. Oavsett om du är ung eller gammal kommer tivolit att ge dig en minnesvärd upplevelse och en chans att skapa roliga minnen med familj och vänner.

Men den här höstmarknaden i Hudiksvall erbjuder mer än bara tivoli. Med fler än 280 knallar spridda över området kan du utforska ett brett utbud av produkter och varor. Från lokalt producerade livsmedel och hantverksprodukter till kläder, smycken och leksaker finns det gott om möjligheter att hitta unika fynd och stödja lokala företagare.

För den som är hungrig finns det gott om matställen som erbjuder en variation av läckra rätter och delikatesser. Du kan smaka på traditionella svenska rätter, internationell mat eller prova på lokala specialiteter.

Förutom folkfest och glädje ger marknaden ger även en ovärderligt ekonomisk tillskott till Hudiksvalls FF, HIF och Strands IF

Marknadens öppettider är följande:

  • Fredag 8/9: 14:00 – 23:00
  • Lördag 9/9: 11:00 – 23:00
  • Söndag 10/9: 11:00 – 18:00

Tivolipriser enligt Björmans Event, vilka driver tivolit:

Reducerat pris: 30 kr per person, fredag och söndag mellan klockan 15:00 – 18:30

Övrig tid: 50 kr för enkelbiljett.

Rabatthäfte: 340 kr för 7 st biljetter (det är en biljett på allt utom på trampolinen som kostar 2 biljetter)

Vill du hjälpa till att lyfta Hälsinge Marknad ytterligare? Ladda ned bilden nedan och sprid den i dina sociala nätverk. Vi ses!