Äntligen dags för utomhusmatch!

På lördag spelar A-laget årets första träningsmatch. Friska Viljor från Örnsköldsvik besöker Glysis Sparbanken Arena och matchen sparkas igång klockan 14:30. Ni är givetvis välkomna redan klockan 12:00 då Ligacupmatchen P-19 mellan Hudiksvalls FF/Strands IF vs Sandvikens IF blåses igång.

Friska Viljor FC, som spelade i Superettan 2004, slutade tvåa i förra årets upplaga av division 2 Norrland endast två poäng efter Bodens BK som därmed kvalificerade sig direkt upp i seriesystemet.

Friska Viljor FC fick däremot koncentrera sig på en kvalserie upp till division 1. Där mötte man Assyriska FF och IFK Österåker (numer Österåker United). Tyvärr för Friska Viljor ville det sig inte riktigt där, men utan tvekan gjorde de ändå en riktigt bra säsong.

De målen innebar också en folkfest till vårt kära Hälsingland i form av en fotbollsfest mot Allsvenska AIK.

Vi välkomnar både Friska Viljor FC och Sandvikens IF´s P-19 till Glysis Sparbanken Arena på lördag. Vi välkomnar självklart även DIG att heja fram både P-19 och A-laget.

För Hälsingland – Mot Framtiden