Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Araya Zerai spelar i HuFF 2022

Tidigare i år kom nyheten att Araya Zerai är klar för Team TG FF ut. Men nu står det klart att Araya återvänder till HuFF efter en kort utflykt till Umeå

– Först och främst är jag glad över att jag har skrivit på för HuFF och extremt glad över att få jobba med det nya tränarteamet. Jag gillar hur de tänker och vill spela fotboll. Jag vill såklart spela på hög nivå men det blir inte alltid som man tänkt sig. Nu skriver vi ny historia i HuFF, säger Araya.

– I år är vi ett ungt lag men vi är hungriga, vi kommer att slåss i toppen. Jag lovar er alla en rolig säsong både för staden och för Hudiksvalls FF. När vi gick upp i ettan med HuFF kändes det bara SÅ bra att jag tänker att nu gör vi det igen!

Araya startade 24 matcher i Ettan Norra föregående säsong och har en otrolig fart och kämparvilja.

– Araya är hemma igen efter en kort utflykt norrut och med honom tillbaka i truppen stärks tron på en magisk säsong. Vi jagar en topplacering, vi har en mycket stark trupp, vi har fantastiska ledare och vi har siktet inställt, säger Micke Flaaten, Sportchef HuFF.

– Det är en glädjespridare full av energi både på och utanför planen. Vi ser framförallt viktiga egenskaper i hans fart både med och utan boll offensivt vilket kommer att ställa till oreda i motståndarförsvaren. Dessutom kommer han att vara en stor tillgång i vårt intensiva presspel, säger Kalle Ersjons, Assisterande tränare.

Välkommen tillbaka i HuFF, Araya!