Biljettläget inför matchen mot Bajen

Många är de som frågar och undrar, många är de sugna på att vara med och skapa folkfesten i Hudiksvall. Det tackar vi ödmjukast för!

Är det kört att få tag på matchbiljetter? Det är inte helt kört. Vi kommer med all sannolikhet att släppa fler biljetter till både hemma- och bortasektion.

Två av våra sponsorer, Hälsinglands Sparbank och Träningsvarvet bedriver var sin tävling om biljetter för den som vill säkra sin plats genom dem. (klicka på namnen nedan så når du länkarna till respektive tävling)

Hälsinglands Sparbank och Träningsvarvet

Just nu avvaktar vi bara för att säkra antalet platser beroende på vilken arena det blir.
Gäller att alla får en trevlig upplevelse , att vi lyckas följa alla regler och bestämmelser samt att vi som förening kan bidra till en riktigt fotbollsfest i Hudik.

Vi kommer med mer information om detta på söndag kväll troligtvis.

MEN….skulle vi släppa fler biljetter och du VERKLIGEN vill gå på matchen ber vi dig ha koll på informationen från vår hemsida och/eller våra sociala medier. Speciellt med tanke på att första släppet tog slut efter endast 40 minuter.

Väl mött och all kärlek till dig!

Hudiksvalls FF