Bli en del av vår Dreamteam 2023

Hudiksvalls FF arbetar ständigt för att förbättra upplevelsen för vår publik och en viktig del i den upplevelsen är det arbete våra publikvärdar utför. Före, under och efter en vanlig match på Glysis Sparbanken Arena ställer ett 20-tal personer upp ideellt för Hudiksvalls FF.

Vi söker nu dig för att förstärka vår publikvärdsorganisation – vår Dreamteam!

En publikvärd är vår förlängda arm till våra besökare,  för att ge alla som kommer till våra matcher bästa möjliga service genom hälsa alla välkomna och att kunna svara på de frågor man kan ha rörande arrangemanget och sist, men inte minst, förbereda arenan inför match.

Människor i vår Dream Team är sanna eldsjälar. Vi har inga egna barn i A-laget, utan gör allt detta för allas bästa. För Landskapet, staden och föreningen. Baserat på våra värdegrunder vill vi stärka gemenskapen och skapa glädje för stor och liten.

Hudiksvall har haft ett lag i dåvarande Superettan en gång i tiden, Vi kan inte säga att det ska hända igen, men vi kan tro på det.

Hudiksvalls FF kanske inte ska uträtta stordåd en gång till, men vi kan tro på det.

Vi vill steg för steg bygga upp en ny storhetstid för fotbollen i Hälsingland. Historien har visat att det finns skäl att tro.

Bli en del av det som gör den lilla föreningen till något stort.

Du är varmt välkommen att kontakta oss via mail till event@hudiksvallsff.se

Meddela oss via samma e-postadress om du vill komma och känna dig för och delta som publikvärd nästa hemmamatch – 15 oktober klockan 13:00

För Hälsingland – Mot Framtiden!