Det finns många Gucci och Versace, men det finns bara en Micke Ferm

Många av lagets stjärnor verkar bortom allmänhetens ögon. Och vad vore ordningen bland all material om vi inte hade vår egen stjärna för det – Micke Ferm. Han som ser till att allt är på sin plats, alltid rent, tillgängligt och välordnat.

Micke har även designat våra nya matchtröjor. De tröjor som spelarna stolt kommer att bära när de tampas med övriga konkurrenter om en topplacering i år och gör vi det riktigt bra med ert stöd, förhoppningsvis återigen ta steget upp till division ett.

Dessa tröjor kommer att synas över stora delar av Sverige och genom det representera , inte bara vårt lag, utan hela staden och landskapet.

Så Micke, hur viktig är valet av material för en fotbollströja?

Det är väldigt viktigt, man vill ju att den behåller både färg och form.

Hur gick tankarna när du designade de nya tröjorna?

Jag hade lite tankar hur det skulle se ut och Nicklas gjorde en ritning vilket blev exakt som jag tänkt mej.

Vi har lagt till en färg till 2023 års upplagor. Hade du någon speciell tanke bakom färgvalet?

Ja, färgerna i klubbmärket är ju vit, röd och svart därför var valet enkelt

På de nya tröjorna lär det finnas en text på insidan av nackdelen. Vad står det där?

Där står det HuFF efter inspiration från Svenska landslagets matchtröja där det står Sverige.

Tack Micke! För de nya tröjorna och för allt annat du gör för Hudiksvalls FF. Vi ser fram emot anno 2023!

För Hälsingland – Mot Framtiden