Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

En dag med vinnare

Möt ungdomsquiz vinnaren Ludvig Edlund som tillsammans med vännerna Anton Flodin, Nils Åström och Noah Klarin åkte med i spelarbussen till Västerås för att se och uppleva toppmötet mellan Skiljebo SK och vårt älskade Hudiksvalls FF på plats.

Några killar som borgar för en god framtid för Hudiksvall och Hälsingland i vad det än blir, på fotbollsplan eller ute i samhället.

Fyra härliga grabbar som till vardags spelar tillsammans i Högs SK P15 där Anton är mittfältare liksom vännen Noah, medan Nils spelar vänsterytter och Anton Forward.

De har spelat ihop under ca sex år och tränar 2 gånger i veckan plus en match.

Hur kändes det att vinna Quizen Ludvig?

Först trodde jag aldrig att jag skulle vinna, men när jag fick reda på det blev jag riktigt glad!

Vad är det roligaste med fotboll killar?

”Att vinna!” säger de enhetligt, uppföljt av ”att umgås”

Hur kändes det att träffa spelarna och åka iväg med dem på match i en annan stad och vad gjorde ni när ni kom fram?

Det var nervöst i början, men sen släppte det. Det var riktigt kul! Vi kände inte till så många av spelarna, förutom från matcherna så det var roligt att träffa dem och lära känna dem bättre. Ludvig kände till Pelle Hedlund sedan tidigare då Pelle har varit fotbollsledare till honom.

När spelarna kom dit och gick in i omklädningsrummet för att ha sitt försnack gick vi tillsammans med den skadade HuFF spelaren Ruben Palmcrantz och tittade på en annan match på en arena bredvid. Efter det gick vi till den arena där Hudiksvalls FF skulle möta Skiljebo.

Hur var matchen, vad gjorde ni på läktaren och vad var roligast med matchen?

Första halvlek var tråkig, det hände inte så mycket. Men andra var riktigt rolig och bra! På läktaren var det inte så att vi satt och sjöng, men vi klappade när vi gjorde våra mål (vinst med 3-0 för HuFF).

Det roligaste var när vi följde med spelarna in i omklädningsrummet efter matchen och kunde dela glädjen med dem. (som man tydligt kan se på foton nedan)

Har ni någon hälsning till spelarna?

Bra spelat grabbar!

Hudiksvalls FF tackar dessa härliga ungdomar för att de förärade oss med sin närvaro under resan och den matchen!

För Hälsingland – Mot Framtiden!