Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

En stjärna är född

Även en stjärnreporter behöver ledigt ibland och på cupens sista dag fick Eskil ledigt från intervjuandet. Han kunde därmed spendera största delen av dagen på läktaren för att med spänning följa slutspelet. Eftersom han själv spelar i Iggesunds IK så följde han även deras framfart i slutspelet noggrant. Han kunde också se sina kompisar i HuFF imponera på planen under dagen.

Eskil hade redan innan finalen bjudits in till omklädningsrummet efter matchen. Förhoppningen var att han skulle få fira ihop med sina nya kompisar men som bekant så blev det inget firande. Spelarna var dock stora i förlusten och i omklädningsrummet efter matchen tog de sig tid till att ge Eskil en rungande applåd för att tacka honom för hans insats under helgen.

Eskil har varit en glädjespridare för laget under hela turneringen och har blivit en del av laget. Utöver det har han också på egen hand skött sin reporterroll med bravur. Även vi i mediateamet vill passa på att tacka Eskil för ett grymt bra jobb under helgen!

För Hälsingland – Mot Framtiden