Fler biljetter kommer att släppas!

Vi är ödmjukt tacksamma för det stora intresset bland människor runtom Hudiksvall, ja hela Hälsingland, för mötet mellan Hudiksvalls FF och AIK. Många är de förfrågningar vi får dagligen och att det finns ett sådant engagemang gläder oss innerligt.

Efter en mycket nervös väntan och längtan, följt alla möjliga väderprognoser har vi äntligen fattat beslut i biljettfrågan.

Folkfesten kommer att utökas!

Biljetterna släpps idag, fredagen den 26 augusti klockan 15:00

Du kan köpa biljett via länken nedan och biljettkategorierna kommer aktiveras automatiskt klockan 15:00. Skulle du fortfarande inte se de aktiva kategorierna vid tidpunkten ber vi dig ”refresha”.

På grund av den stora efterfrågan är det först till kvarn principen som gäller.

Vi ses på Glysisvallen! – Och du, vi är riktigt glada över att du vill vara med och skapa en härlig atmosfär på onsdag, tack för det!

Glöm heller inte att boka bord på Mani´s – vår officiella supporterbar där du får 10% på notan före OCH efter match om du visar upp din matchbiljett.

Eventinformation

Tränarna kommer att leda in er i HuFF´s värld där de genom punkter i tal och genom videosekvenser får oss att, på ett lysande sätt, förstå vår fotboll och spelstil

• Eventstart: Klockan 15:30 (matchstart klockan 18:00)
  • Plats: Mani´s sportsbar, Hamngatan 3
  • Prova den fantastiskt goda HuFF drinken de skapat åt oss
  • Glada miner garanteras, men för eventuella skrattrynkor tar vi inget ansvar

Sofie & Niklas med personal & Hudiksvalls FF hälsar er varmt välkomna

För Hälsingland – Mot Framtiden!