Genrepet avklarat

Laget vi skulle möta var Lucksta IF (div 2 Norra), med några av våra tidigare hjältar, Filip Caselius, Siye Abera, Hamse Nuur, med i deras trupp och även finbesök i form av Liam Collings, som nu spelar för Gottne IF och flyttat till Örnsköldsvik, på Glysis Sparbanken Arenas läktare.

Väl på arenan såg man att krigarna i Hudiksvalls FF var fokuserade redan där. Ett genrep är alltid ett genrep. Domaren blåser igång matchen och första halvlek var kanske inte mycket att hurra för som HuFF supporter, men det positiva var att man tydligt så att det finns hel del växlar att lägga till. Något laget gjorde med bravur när andra halvleken blåstes igång.

Där dominerade Hudiksvalls FF totalt och efter en första halvlek som slutade 1-1 kunde man slutligen skriva av matchen till en 5-1 seger för våra killar.

Rolig anekdot var att efter att domaren blåst i pipan för en tillsägning av spelare när vi kunde haft ett friläge hördes frågan Viggo Rogström ställde upp till läktaren. ”Jaha, får vi starta om med ett friläge nu då?” varpå dagens domare Robert Ahlman snabbt svarade med ett ”Aldrig i livet!” vilket lockade sköna skrattsalvor från läktarhåll.

En annan positiv sak är att alla fick speltid och gjorde det riktigt svårt för ledarstaben att välja ut en startelva till premiären.

Vi hoppas få ser er på premiären och redan nu kan du säkra din biljett. Förra året gick de i rask takt och vi har inte anledning att tro att det blir mindre folk på premiärläktaren i år.