Grabbarna med hjärta för laget!

Hudiksvalls FF är långt ifrån en rik förening. Ett A-lag på den här nivån brukar vara ”röda poster” i de flesta föreningar, men tack vare sponsorer, våra medlemmar, supportrar, extra draghjälp från individer plus en styrelse som agerar klokt och långsiktigt med ekonomin har vi lyckats hålla siffrorna på rätt nivå. Det är något spelartruppen är fullt medvetna om och just därför tog de ett beslut förra året.

”Den här säsongen vill vi upp i Ettan. Vi tror på Hudiksvalls FF, vill gärna steppa upp den goda teamkänslan ännu mer och betalar ett träningsläger ur egen ficka .”

Sagt och gjort, de satte igång med att sälja föreningsrelaterade varor som New Body t ex och nu åker vårt härliga gäng på träningsläger i Spanien för att ladda upp inför säsong 2023 och bjuda er alla på en fin säsong som förhoppningsvis avslutas med firande av ännu ett avancemang till division Ett.

För Hälsingland – Mot Framtiden

Schema:

• Dag 1
  • Avresa
  • Träningspass 1,5 h eftermiddag

• Dag 2

• Dag 3
  • Tränings 1,5 h

• Dag 4
  • Tränings 1,5 h

• Dag 5
  • Hemresa

Hudiksvalls FF tackar sina härliga grabbar och önskar dem ett riktigt givande läger!