Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Hamse Nuur förlänger kontraktet

Hamse Nuur fortsätter i HuFF-tröjan.

Hamse kom till HuFF inför förra säsongen från GIF Sundsvalls akademilag.

– En mycket viktig förlängning inför kommande säsong. Hamse hade redan ifjol en stark första seniorsäsong i Ettan men fick sällan spela i sin mest naturliga position som vänsterytter. I år ser vi fram emot att se Hamse med sin speed och kreativitet storma fram på sin kant och producera både mål och assist, säger Micke Flaaten, HuFF:s sportgrupp.

– Jag är väldigt glad att ha förlängt och längtar väldigt mycket till att spela med detta lag denna kommande säsong. Jag tror starkt på vårt lag i år eftersom jag ser oss som ett ungt och hungrigt lag som inte visar respekt till sina motståndare oavsett divison. Jag tycker även om vår spelidé med mycket fart och fläkt och det är något jag gillar! Även att jag får spela på en position som jag är bekväm med är en av faktorerna till varför jag förlängde. Sammanfattningsvis vill jag bara säga jag är glad att jag har förlängt och det kommer bli en rolig säsong med många utmaningar och möjligheter, säger Hamse.