Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Hjälp oss hjälpa

Det ekonomiska läget har satt många vuxna, barn och äldre i trångmål och få saker är mer ledsamma än t ex ett barn som går hungrigt. Just därför vill Stora Coop Hudiksvall och Hudiksvalls FF engagera oss för att försöka hjälpa de vi kan genom en kampanj under denna vecka.

Hudiksvalls FF är långt ifrån en rik klubb, men med en trogen och lojal följarskara och via just det nätverket vill vi nå ut med vårt gemensamma budskap .

Kampanjen går ut på att de privatpersoner och företag som känner att de har möjlighet att bidra swishar valfri summa till vårt swishnummer 123 341 99 67 där allt oavkortat kommer att gå till att köpa matkassar med basvaror för att dela ut till människor inom Hudiksvalls kommun som är i behov av hjälpen. Skriv då gärna ”Hjälp oss hjälpa” i meddelanderutan så det blir lätt att följa upp era bidrag.

Allt inkommande kommer att redovisas transparant via en barometer som kommer att uppdateras två gånger per dag på vår hemsida. (lunchtid och kväll)

Kampanjen kommer att pågå från och med måndagen den 3 april 2023 till och med torsdagen den 6 april klockan 12:00.

Tillsammans skapar vi en fin påsk för någon i behov.

Är du i behov? Maila till event@hudiksvallsff.se och anmäl ditt intresse så meddelar vi var och vilken tid du kan hämta en matkasse.