Hudiksvalls FF och Strands IF gör en gemensam satsning i Ligacupen 2022/2023!

Stor utvecklingsmöjlighet för våra mest ambitiösa och lovande spelare födda 2007, 2006, 2005 och 2004!

Tack vare Hudiksvalls FFs medverkan inom Svensk elitfotboll (SEF) är man tilldelad en plats i ligacupen 2022/2023 för åldrarna P16, P17 och P19. Strands IF och Hudiksvalls FF har under flera år haft stora synergier och kompletterat varandras verksamhet med senior/junior/ungdom och har kontinuerligt granskats i samband Svensk elitfotbolls årliga certifiering.

Med det sagt är detta ett samarbete som varat över lång tid och vi är glada att genom gemensamt deltagande i ligacupen kunna skapa goda förutsättningar att utvecklas som spelare och ledare inom Hudiksvall och Hälsingland.

Laget kommer att heta Hudiksvalls FF/Strands IF och kommer att spela i Strands IFs färger.

Hur många matcher för varje åldersgrupp?

Deltagande i ligacupen innebär ett gruppspel bestående av 4 lag under hösten 2022 och under våren 2023 väntar en fortsättning i form av A- eller B-slutspel i grupper om 6 lag.